Skip to content
14.4.2022

Mats Fagerström RESULn varapuheenjohtajaksi

Tuusulan Reserviläisten puheenjohtaja Mats Fagerström on valittu Reserviläisurheiluliiton ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi! Yhdistys onnittelee ja toivottaa menestystä uuteen tehtävään! Mats Fagerström toimii myös Reserviläisliiton Uudenmaan Piirin puheenjohtajana.

UUDET TUULET PUHALTAA RESUL:SSA

Reserviläisurheiluliitossa puhaltaa uudet tuulet, kun liiton toimistolla on aloittanut uusi toiminnanjohtaja Veli-Matti Kesälahti. Toiminnanjohtaja Risto Tarkiainen on perehdyttänyt Veli-Mattia tammikuun ajan ja tästä eteenpäin yhteydenotot liiton toimistoon toivotaan suoraan Veli-Matille. Hänet tavoittaa sähköpostitse veli-matti.kesalahti@resul.fi. Risto Tarkiainen eläköityy 1.3. alkaen.

– On ollut todella hyvä, että Risto on huolella perehdyttänyt ja välittänyt hiljaista tietoa. Tarkoituksena on kiertää hyvin aktiivisesti kenttää. Olkaa siis rohkeasti yhteydessä. Mielelläni tulen käymään tapahtumissa ja tilaisuuksissa, toteaa toiminnanjohtaja Veli-Matti Kesälahti.

Uuden hallituksen työ käynnistyi

Reserviläisurheiluliiton hallitus piti järjestäytymiskokouksensa 17.1.2022. Liiton puheenjohtajana jatkaa Erkki Saarijärvi, jonka nykyinen puheenjohtajakausi käsittää vuodet 2021-2022. Erkin tavoittaa sähköpostitse osoitteesta erkki.saarijarvi@resul.fi. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Mats Fagerström Tuusulasta ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Harri Kastepohja Espoosta. Muut hallituksen jäsenet ovat Santeri Heinonen Jyväskylästä,Jyrki Huusko Joensuusta,Tero Hyttinen Ylitorniosta, Sampo Mattila Oulusta, Arto Nousiainen Mikkelistä, Tuomas Terho Lahdesta ja Jari-Pekka Walden Valkeakoskelta.

(Uudet tuulet puhaltaa RESUL:ssa – Resul – Reserviläisurheiluliitto ry)